AKTUALNO  
PREDSTAVITEV  
IZOBRAŽEVANJE - SVETOVANJE  
COACHING
Coaching za pozitivne spremembe posameznika
Coaching za pozitivne spremembe tima
Outdoor coaching
 
IMAGO  
REGRESOTERAPIJA  
REFERENCE  
POVEZAVE  
KONTAKT  
   
  Coaching za pozitivne spremembe tima
 

Vrata pokažejo pot ven. Kako to, da nihče ne uporablja tega izhoda?
Konfucij

Da bi v večji meri doživljali zadovoljstvo in izražali svoje resnične potenciale je nujno pregledati naše cilje, realno stanje ter obstoječe vire, ki nas lahko podprejo na poti sprememb. Uspešen tim se tako poleg strokovnih vprašanj loteva tudi lastnega razvoja. Pri tem mu je vodilo preprosto vpašanje: Kakšni želimo postati? in ne toliko: Kje smo? Tveganje, ki ga nosi sprememba,se s pozitivno naravnanostjo in načrtovanjem pomembno zmanjša in istočasno odpira nove priložnosti.

Kaj je coaching?
Coaching je proces odkrivanja poti k novim razvojnim in strateškim usmeritvam, ki ustvarja podporno okolje za skupno učenje ter krepi povezujoče dejavnike. Osnovni namen je razvoj polnega potenciala, doseganje večje učinkovitosti in boljših rezultatov ter povečana stopnja energije pri vseh vključenih. Tekmovalno in izzivov polno okolje nas nenehno opozarja, da so odprt dialog, komunikacija in skupno učenje nujni povezovalni elementi med sodelavci. In vendar se zdi, da nam včasih primanjkuje veščin in poguma stopiti skozi odprta nova vrata.

Coach je usmerjevalec in facilitator procesa skupnega učenja in nas podpira na poti k uspehu. Ponuja ustvarjalne in inovativne metode, ki se prilagajajo specifičnemu stanju tima.

Namen prve timske delavnice je assessment trenutnega stanja tima in opredelitev novih ciljev. Naslednja srečanja vključujejo načrtovanje nadaljnjega dela na ciljih, akcijski načrt drugačnega delovanja ter krepitev obstoječih in iskanje novih virov moči skupine.