AKTUALNO  
PREDSTAVITEV  
IZOBRAŽEVANJE - SVETOVANJE  
COACHING
Coaching za pozitivne spremembe posameznika
Coaching za pozitivne spremembe tima
Outdoor coaching
 
IMAGO  
REGRESOTERAPIJA  
REFERENCE  
POVEZAVE  
KONTAKT  
   
  Coaching za pozitivne spremembe posameznika
 

Life begins at the end of comfort zone.
D.Walsh

Verjetno ste tudi Vi kdaj občutili, da je Vaše življenje na enem področju (mogoče celo nekaterih) zašlo v rutino in Vam več ne predstavlja izziv? Ste želeli več na področju kariere, odnosov ali osebnostne rasti? Ste želeli boljše dosežke ali zgolj občutili nezadovostvo s trenutno situacijo? Ste se večkrat spraševali kako preseči lastne meje udobja?

Kako(končno)uskladiti različna pomembna področja in v življenje vnesti več ravnovesja? Si na pomembnih področjih življenja želite več energije, prožnosti, odprtosti in radosti? Ste eden izmed tistih, ki želi potovati v smeri odličnosti, odpiranja novih priložnosti in odkrivanja svojih potencialov za rast? Si želite sprememeniti eno ali več pomembnih življenjskih področij? Potem je coaching pravi odgovor za vas.

Kaj je coaching?
Coaching je proces ustvarjalnega odkrivanja novih osebnih ciljev, novih načinov delovanja ter sprostitve vašega polnega potenciala. Pri tem coach uporablja edinstven pristop in fleksibilno aplicira številne metode iz svojega repertoarja, da vas podpre na poti sprememb.

Namen coachinga ni ponujanje nasvetov in rutinskih rešitev temveč odkrivanje novih možnosti in priložnosti, ki izhajajo iz vaše lastne osebnosti, izkušenj in življenjske zgodbe. Coach ni učitelj temveč vodnik in spremljevalec na poti uspeha. Bolj kot kdo ste, se skupaj z Vami ukvarja z vprašanjem:

Kdo želite postati?
Na prvem coaching srečanju skupaj s coachem pregledata vaše trenutno stanje (vključno z »zgodbo«, ki jo o tem pletete v svoji glavi) in začrtata zaželeno smer potovanja. Naslednja srečanja so namenjena načrtovanju novih smeri učenja, delovanja in odpravljanju ovir in empowermentu za osebni in poklicni uspeh.